Sjajna večer uz Miro Ungara!

U ponedjeljak, 4. ožujka, Rotary klub Čakovec je organizirao nezaboravnu glazbenu večer s legendom hrvatske zabavne glazbe – Miro Ungarom! Okupilo se oko 150 gostiju, uključujući članove Rotary klubova i [...]

U ponedjeljak, 4. ožujka, Rotary klub Čakovec je organizirao nezaboravnu glazbenu večer s legendom hrvatske zabavne glazbe – Miro Ungarom! Okupilo se oko 150 gostiju, uključujući članove Rotary klubova i njihove prijatelje, kako bi uživali u njegovom prepoznatljivom talentu i karizmi.
Bio je to večer ispunjena emocijama, pjesmom i nezaboravnim trenucima koji će ostati urezani u naša srca. Hvala svima koji su doprinijeli uspjehu ovog događaja i posebno Miro Ungaru na nevjerojatnom nastupu!

Svi prihodi od ove večeri bit će donirani učenicima u sklopu naše dugogodišnje akcije “Dr. Ivan Sklepić”, kako bismo nastavili podržavati i nagrađivati izvrsnost i trud naših mladih talenata,  izvanrednih maturanata čakovečkih srednjih škola.

Radujemo se budućim događajima i novim prilikama za zajedničko druženje i suradnju. #RotaryČakovec #MiroUngar #GlazbenaVečer #RotaryFamily

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.