-
Posljednje druženje članova Rotary kluba Čakovec u ovoj kalendarskoj godini bilo je 19. prosinca u Hotelu Park. Bila je to prigoda da se osobno predstave novoprimljeni članovi Matija Derk, Davor Radek i Branko Vrčić, kojima je tom prigodom rotarijanske značke uručio predsjednik kluba Tibor Horvat. Svaki od trojice novih članova ukratko je izložio osnovne podatke o sebi.
-
Na prigodnoj svečanosti u prostorima Izložbenog salona Muzeja Međimurja nagrade su dobitnicima uručili aktualni predsjednik Rotary kluba Čakovec Ivan Marodi i njegov nasljednik u novoj rotarijanskoj godini Tibor Horvat.
-
Rotary klub Čakovec održao je 12. prosinca 2011. godine redovnu godišnju skupštinu. Skupu su bila prisutna 22 člana, pa su sve donesene odluke pravovaljane. Skupština je održana u čakovečkom Hotelu Park, gdje se i održavaju sastanci RC Čakovec.
-
Bila je ovo 11. po redu manifestacija čakovečkih rotarijanaca, kojom se slavi blagdan vina i vinara u međimurskom vinogorju. Za naš klub ona je višestruko značajna. Prigoda je to za druženje rotarijanaca i njihovih prijatelja, a ima dobrotvorni karakter, jer je prihod namijenjen nagrađivanju najboljih učenika završnih razreda čakovečkih srednjih škola.