Rotarijanci nagradili najbolje čakovečke maturante s 2.500 kuna!

Trinaestu godinu zaredom Rotary klub Čakovec nagrađuje najbolje učenike čakovečkih srednjih škola. Do sada je nagrađeno ukupno 69 učenika, mladih Međimuraca, od kojih su svi obrazovanje nastavili na visokim školama [...]

Trinaestu godinu zaredom Rotary klub Čakovec nagrađuje najbolje učenike čakovečkih srednjih škola. Do sada je nagrađeno ukupno 69 učenika, mladih Međimuraca, od kojih su svi obrazovanje nastavili na visokim školama i fakultetima, te bili među najboljim studentima.Ove godine tom se nizu pridružuje još šestero maturanata.

Tradicionalna akcija čakovečkih rotarijanaca, u kojoj nagrađuju izvrsnost đaka završnih razreda srednjih škola tijekom svih godina školovanja održana je ovog ponedjeljka, 6. lipnja.

Na svečanosti upriličine u prostoru Muzejskog informativnog centra novčane nagrade u iznosu 2.500 kuna za svakog maturanta, te plakete i diplome Rotary kluba Čakovec, kao ovogodišnji najmaturanti primili su: Lea Antonije Stamničar iz Jalšovca (Ekonomska i trgovačka škola), Miro Krištofić iz Strahoninca (Gimnazija), Kristina Mikuljan iz Nedelišća (Gospodarska škola), Lea Sačar iz Čakovca (Graditeljska škola), Ana Emina Živko iz Šenkovca (Srednja škola) i Nikola Jambrović iz Prekope (Tehnička škola).

U odabiru najboljih učenika završnih razreda čakovečkih srednjih škola, temeljem Pravilnika Rotary kluba Čakovec, sudjelovali su njihovi razrednici, ravnatelji i školski pedagozi, kako bi izbor bio što objektivniji. Nagrade je uručio Branko Krnjak, predsjednik Rotary kluba Čakovec ističući vjeru kako će ova nagrada učenicima biti poticaj za uspjeh u daljnjem školovanju i životu.

U ime ravnatelja srednjih škola svečanom skupu obratio se Renato Vinko, ravnatelj Gospodarske škole Čakovec, a u ime maturanata zahvalila se Lea Sačar iz Čakovca. Svečanost je moderirao Ivica Žišković.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.