Održana Distriktna konferencija u Puli

Blizu 500 rotarijanaca okupilo se od 10. do 12. svibnja u Puli, gradu domaćinu ovogodišnje Distriktne konferencije.Posebna čast bila je ugostiti Johna Germa, bivšeg predsjednika Rotary Intenationala i sadašnjeg povjerenika [...]

Blizu 500 rotarijanaca okupilo se od 10. do 12. svibnja u Puli, gradu domaćinu ovogodišnje Distriktne konferencije.Posebna čast bila je ugostiti Johna Germa, bivšeg predsjednika Rotary Intenationala i sadašnjeg povjerenika Rotary zaklade (Rotary foundation) koji je pozdravnim govorom otvorio Distriktnu konferenciju.
Guverner Distrikta 1913 Darko Tipurić istaknuo je u svom govoru da smo Distrikt koji se može pohvaliti odličnim rezultatima. Naime, ove je rotarijanske godine zabilježen porast broja članova od gotovo 13 posto.
Rotary klub Čakovec dobio je posebno priznanje za aktivno sudjelovanje u ostvarivanju ciljeva Distrikta 1913, promicanje rotarijanskih vrijednosti i nesebično služenje u 2018-19 godini.

Na slikama:
Guverner Distrikta 1913 Darko Tipurić, predsjednik RC Čakovec Branimir Novak i budući predsjednik RC Čakovec Mladen Letina.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.