Akcija za Ukrajinu

Rotary club Čakovec započeo je hvalevrijednu akciju za Ukrajinu! Nenad Mekovec, predsjednik Rotary kluba Čakovec rekao nam je kako su se zapravo odmah dogovorili. Uvidjeli su da ima potrebe i [...]
Rotary club Čakovec započeo je hvalevrijednu akciju za Ukrajinu!
Nenad Mekovec, predsjednik Rotary kluba Čakovec rekao nam je kako su se zapravo odmah dogovorili. Uvidjeli su da ima potrebe i odmah priskočili u pomoć. Zahvaljujući svojem članu Kristijanu Valkaju, ravnatelju Crvenog križa iz Čakovca imaju informacije s terena iz prve ruke.
Brzo su odreagirali i do sad donirali jednu perilicu rublja, mikrovalnu, dva laptopa. Sve je otišlo mladim višečlanim obiteljima iz Ukrajine, uglavnom mame s djecom. Ovo je samo početak, a akcija se nastavlja.
Prekrasno je bilo vidjeti kako su se brzo uklopile u novu sredinu. Htjeli bi pohvaliti i sve Međimurce koji su i ovoga puta pokazali da imaju veliko srce, te su ustupili svoje kuće ili slobodne prostore. Rotarijanci će i dalje budno pratiti situaciju, i pomagati kad god se za to ukaže potreba, završio je Nenad Mekovec, predsjednik Rotary kluba iz Čakovca.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.